fredag 20 juli 2012

NÖJD :)

Jag är så nöjd med min lägenhet (vet att jag tjatar men men) det är lite kvar att fixa men jag är ändå sååååå nöjd! Jag trivs verkligen hemma, längtar hem på ett helt annat sätt än tidigare har ingen ångest alls över att "behöva" vara hemma......
 Köket....
 Köket
 Sovrummet/scraprummet
 Vardagsrummet
 Oasen/balkongen ;)
Ramses trivs också där ute :)

tisdag 17 juli 2012

Lite mer bilder :)

Då har man semester!!! Denna vända blev det inget Hammarstrand, det blev så konstigt med allt... Först hade jag ingen som kunde ta Guinan och sen blev det så stressigt och mamma skulle inte med... så jag är hemma istället (åtminstone denna vecka sen vet man inte).
Jag blir så avis när jag ser att CA är på en massa auktioner däruppe, jag vill också....
På tal om auktioner så är jag nästan klar med förra årets auktionsfynd ;) Foto kommer när den är på plats (vilket kan dröja då den står på HD).


 Hallen är nu klar :) eller ja spegeln och nyckelskåpet ska upp och en till lampa ;)
 Min oas.....
 Ramses gillar också att vara ute på balkongen...
Guinan älskar att ligga på stengolvet ute.... hon har en stol med en mjuk och fluffig handduk på men den duger inte....

måndag 9 juli 2012

Vad hände?!

I fredags fyllde lillebror 18 och igår fyllde Patrik (syrrans äldsta) 15..... det är helt sjukt!!! Vad hände med tiden???

Jag känner mig inte så mycket äldre än vad jag gjorde när jag flyttade tillbaka till Sthlm igen (vilket jag inser nu är 8 år sedan).....

Idag är det min sista lediga dag för denna gång, ska in och jobba onsdag till fredag :( känns inte jätte kul men jag måste ska ju försöka gå ner till Skutan och kolla vad som finns och göra i ordning närvaro listor för barnen..... Det känns bara lite trist att behöva göra det själv... Håller verkligen tummarna för att detta ska fungera (har mina tvivel då det känns som att tiden inte kommer att räcka till i höst).

Tack och hej ses snart igen....

söndag 8 juli 2012

Lite bilder från mitt nya hem :)

Är så nöjd med lägenheten....

 Skytlar som sitter i köket
 En skylt från hallen
 Scraprummet/sovrummet
 Scraprummet/sovrummet
Scraprummet/sovrummet

Mer bilder kommer...

Hjälp vad tiden går fort.....

Hej igen!
Vet att jag inte har varit inne och skrivit på sååååå läääääänge men det har varit lite KAOS!
Jag har gått klart mina kurser för denna gång (har dock redan fått veta att v32 drar det igång igen), fick Vg och Mvg som betyg så jag är nöjd.
Jag har flyttat (bilder kommer i ett senare inlägg ;) )

Jag har jobbat massor, har denna termin bara haft tre sjukdagar vilket är rekord!!!! Nya tjänstefördelningen känns just nu inte jättebra då jag ska starta upp en ny verksamhet med två vikarier vid skolstart... men men den ena som kommer (så fort hon blir släppt från sin gamla skola) verkar iaf SUPER.

Annars är väl livet lite som vanligt, lite upp och lite ner... men mest UPP!