lördag 30 juli 2011

Jag och lilla Sweet Scarlet



Här är en liten bild på mig och Sweet Scarlet

Oj

ha visst glömt att göra lite inlägg... har dock inte gjort speciellt mycket sen sist. Carina kom förbi och tittade på huset, super kul! Jag har pluggat och bara varit det är väl i stort sett allt. Fick min träningsdagbok igår, längtar tills jag får använda den. Idag var jag i Östersund och hälsade på mammas nya katt, super söt! Lilla Scarlett. Har köpt en klänning till torsdag, så nu kan jag vara vacker :)

onsdag 27 juli 2011

Sakta men säkert!







Det går framåt.... ena sidan som inte syns är halvklar med ;)

GLAD!

Så glad... trots allt "fusk" har jag inte gått upp runt midjan iaf, mätte förra veckan och idag, samma om inte lite mindre :)
Zumbade idag, det var några dagar sen, skönt!

Skänken









Ok jag kämpade hårt igår med att få bort färgen på skänken... med varierande resultat :) Lådorna gick ganska bra, men själva skänken var verkligen svår. Idag blir det först lite shopping, sandpapper och så vidare för färgen ska bort! Här är lite bilder från arbetet :)

tisdag 26 juli 2011

Skrapa, skrapa och skrapa

Idag är det uppehåll (än så länge) och då är det bara att släpa ut skänken och skrapa bort färgen... sen ska den ju målas om till lite slitet vitt. Jag hoppas verkligen att det inte börjar regna, men om det gör det så är det Pedagogiskt ledarskap som gäller (måste sätta lite fart på pluggandet).

måndag 25 juli 2011

Sollefteå



Vi var i Sollefteå idag, jag, mamma och pappa. Gjorde lite fynd 2 koftor från Lindex för 75:- och så köpte jag denna COOLA skylt... kunde bara inte motstå den ;)



Pratade med AE i telefon, han skickade ett mess precis när vi skulle åka så jag hann inte prata så länge... men men känns som att jag är lite klar med det.

söndag 24 juli 2011

AUKTION i Hammarstrand





Underbart! Jag har fyndat på auktionen idag, det var super kul! Träffade Carina :) Nya auktioner i veckan....

lördag 23 juli 2011

Lördag i Hammarstrand

Jaha.. idag har det inte hänt mycket inte. Var i byn och handlade, gjorde lasagne och bara var... Nu öser det ner... Har Zumbat (men jag har syndat, rosé och liten glassbit)
Imorgon är det Auktion... har tittat på sidan och det finns massor med kul. Hoppas att Carina dyker upp.. (men inte budar på det jag vill ha ;) )

OSLO



Fy fan vilken jävla värld vi lever i... Lider med alla som har förlorat eller fått en nära släkting/vän skadad för livet. Stackars ungdomar, hur ska de kunna gå vidare i livet efter något sånt här? Man tittar på bilderna och man kan inte fatta hur en person kan göra nåt liknande!!! Saknar ord....

Tänder ett ljus och funderar på livet....

torsdag 21 juli 2011

Lite bättre

Gårdagen var lite bättre, idag vaknade jag utan ångest... hoppas att det håller i sig. Det var inte världens bästa väder igår morse men det klarnade upp under dagen och jag satt ute hela eftermiddagen med en bok.... Idag ska vi åka in till Sollefteå! Shoppa lite ;) det är alltid kul och uppiggande! Mamma och pappa var i byn och handlade igår, de träffade underbara Carina, hon kommer på fika nån dag snart :)

onsdag 20 juli 2011

Djävulsberget

Jag har varit på långprommis uppför djävulsberget idag, gick innan frukosten... super skönt! Gjorde ca 60 situps och tränat vidare på plankan... (går sådär, men jag kämpar på, jag SKA)
Det blir nog ingen Zumba idag, tror jag...

ÅNGEST!!!

Det var längesen jag mådde så här dåligt... funderar allvarligt på att ta mig hem till sthlm, tror och hoppas att det kanske går över då. Mycket som händer nu och inte är det BRA saker... Om jag hade varit själv hade jag lagt mig ner och bara gråtit nu men nu gäller det bara att bita ihop och LE. Inget får vara fel!! Kan bli galen på "fasaden är allt"-attityden, den passar mig verkligen inte! Skulle kunna göra vad som helst för att bara få lite tid för mig själv och vara den jag är.... :(
Värre kommer det att bli den närmaste tiden... HELVETE!!!!

tisdag 19 juli 2011

naturligt hög

ZUMBA I luv it!!! När jag kommer hem ska jag verkligen fortsätta med detta de dagar jag inte är på SATS... :)

WTF...

Jag blir galen, nu är det endast att INTE äta för mycket som gäller... Det funkar inte att bara dricka 3 gånger om dagen, inte ens 2 då familjen inte är speciellt hjälpsamma med att få det att funka.... Känner att jag bara är hungrig och sugen hela tiden, det blir inte bättre av att de köper allt gott som de kan hitta :( o sen äta det framför mig... Jag får börja om efter semestern, men jag försöker verkligen att INTE falla för allt... men det blir bättre med lite frukost i sig och en ordentlig middag...

måndag 18 juli 2011

ZUMBA

ÄNTLIGEN!!! Jag har zumbat med mamma, helt sjukt kul!!! Men det var svårt att komma ihåg stegen men imorgon kommer det att gå bättre.... :)

söndag 17 juli 2011

en helt underbar dag























Har haft en super bra dag... Sol, blå himmel och en bra bok! Ramses fick gå ut i koppel en stund det tyckte han var livet :)

lördag 16 juli 2011

lugnt och skönt



Har haft en lugn dag, tog en promenad och jag har pluggat massor... känns bra! Det duggade hela dagen men nu är det blå himmel....



Funderar lite på hur jag ska göra med min lilla kur, ska jag köra en renkur en vecka.. hmmm det är ju semester så det är ju inte så kul... tar nog o fortsätter som tidigare....

SEMESTER

Nu är det officiellt semester!!!! Me like :)
Jag har nu kommit upp till Hammarstrand, vi kom igår men mamma och Kevin hävdade att de inte hade med sig Internet :( så jag kunde inte blogga eller vara på fejjan. Men nu fungerar allt igen :)
Jag ska försöka att plugga lite idag då det duggregnar, det gäller att passa på. Allt är galet här som vanligt men det löser sig nog snart när alla har lugnat ner sig, lite semesterkänsla.
Jag tog en Delicatoboll igår, men det var inte gott så idag har jag varit i affären och köpt lite vindruvor, nötter och jordgubbar.. håller mig till det och rosé som snacks... :)
Vi hörs :)

torsdag 14 juli 2011

Guinan





Hur söt är hon inte här.... kommer att sakna det lilla monstret....

Hjälp

Denna vecka har varit helt galen... Har jobbat, de hade plannerat utflykter hela veckan så jag fick vara hemma o städa.. Det gick bra men Fy F-n vad det är skitigt på L!!! Seriöst jag vägrade att städa deras skit... Jag får iaf kompa ut imorgon så vi åker till landet direkt på morgonen imorgon... sen är det bara att STÄDA när vi kommer fram *suck*
Var och tränade igår med mamma och Kevin (han följde med o provade på).. det gick bra, känner mig laddad att fortsätta men nu blir det lite vila (ska göra lite Lotta övningar på landet och stavarna är med....)
Känns jätte hemskt att lämna bort Guinan nu i fyra veckor, hon är jättekelen precis som att hon känner på sig att hon inte ska få följa med :( Jessika måste skicka lite uppdateringar och bilder på henne... *snyft*

tisdag 12 juli 2011

Tisdag dag 2

Så var man tillbaka på jobbet för en vecka.. det går såååå sakta! Vi är 8 vuxna och typ 15barn... Inte mycket att göra alltså. :( Så vad får vi göra : städa! Kul precis det man har lust med.. NOT. Men men det är bara 3 dagar kvar.
Jag var på SATS i Farsta med LJ igår, det var annorlunda, större och mer "spännisar"... kul att se nåt annat men jag tror att jag i första hand håller mig till Älvsjö :) Skulle ha tränat med mamma i morse (sur över att jag var med LJ igår) men inte då, vi tränar när du slutar ... eller inte! Känner mig lagom road...
Annars är det samma samma.... INGET alltså.

söndag 10 juli 2011

Söndag, innan minisemestern är slut :(

Nu är ju frågan om det kommer att bli sol idag eller inte... blir det sol skulle jag vilja vara ute i stureby och plugga, men om det inte är det så kan jag lika bra vara hemma.... Har lite annat att fixa med om man säger så... Himlen är bjuder både på mörka moln och klarblått... hmmmm

Patrik 14år

Jaha då har systersonen redan blivit 14år, gud så fort tiden går men jag består ;) Jag och Kevin var där på fika, det var en ganska lugn tillställning... Men sent, var hemma strax innan tolv.. Tror att han blev glad för presenterna, men man vet aldrig.

lördag 9 juli 2011

Barnvakt till Vilma (o Markus)









Igår var jag barnvakt till Vilma och Markus (men han drog till farmor, sin mormor), så jag och Vilma spenderade dagen ute på tomten... Underbart!










Vilma badade i sin bilpool (lite slagsida) :)




På eftermiddagen kvällen satt vi ute o myste hela familjen.. super trevligt!

torsdag 7 juli 2011

VARMT

Idag har det varit grymt varmt, det är fortfarande typ 40grader i lägenheten :(
Jag var ute i solen i några timmar och läste, men nu har jag ont i huvudet och jag mår lite illa, beror nog bara på vädret men det är ändå jobbigt.

Blir SÅ trött på mamma och hennes "jag orkar inte, senare".... Jag måste ta mig till träningen själv för detta funkar inte, ska med Lotta till Farsta i veckan o dit är det lättare att ta sig iaf... men det blir både dyrt o trist att gå själv (vilket jag inte ville).

Är lagom arg idag, skickade iväg ett mess till AE i morse, fortfarande inget svar. Skrev att jag var besviken att man inte hör av sig osv... AE är nu raderad!

onsdag 6 juli 2011

KEVIN 17ÅR

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det Kevins födelsedag... Hipp hipp
Klanen åt middag på Planens pizzeria, gott men jag åt feta vitlöksbröd (men goda var de) så nu känner jag mig jätte onyttig. Men jag tänkte att jag kunde göra lite "Lotta övningar"...
Kevin blev glad för sina böcker, han fick Barneys Playbook och The Bro code....
På dan satt jag ute i solen på gården med en bok .... så skönt!!!

tisdag 5 juli 2011

Tisdag

Denna dag var intressant... fick besök av TB... på dan. Han kom tillbaka på kvällen ;)
Var bara hemma för övrigt målade lite stämplar...
Jag mer eller mindre tvingade mamma att träna, men skönt var det!
Har inget mer att säga egentligen.... så hej hej

måndag 4 juli 2011

Min boll



Det blev en annan boll med lite tillbehör för samma peng :)



Så här vacker är den


Ska bara förstå hur mycket luft det ska vara....

ONT

Hmm borde nog träna på att stretcha.... har haft så ont i ljumskarna och på insidan av låren i natt, var tvungen att lägga en kudde emellan benen.
Idag blir det nog lite hemma träning, känns lite som att kroppen behöver återhämta sig, men man vet aldrig jag kan ändra mig ;)

söndag 3 juli 2011

VILL HA

Jag vill ha denna boll :)
http://SOC U GYMBALL65 S09
Träningsutrustning/SOC U GYMBALL65 S09 från stadium.se

wow

Jag har tränat igen andra dagen i rad!!!
Antar att det är allt det blir i veckan :( Nä då tar jag mig dit själv... här ska tränas fram tills dess att jag åker till landet (närmsta sats är Sälen och Gävle).... Men då blir det Zumba!
Känns i kroppen, men det är underbart! Dock lite jobbigt att den söte var där idag med...

lördag 2 juli 2011

Lek på gården



Var med bröderna Spång (och Carro) på gården ett tag. De lekte faktiskt fint en stund :)

När vi skulle gå och de skulle städa så orkade inte Bruce så han tyckte att de skulle stanna hela dagen istället (så att han slapp städa).

Vi åkte till Örby o handlade, Carro hann inte ens stanna bilen ute på gården igen innan Spencer skrek HEJ DÅ till mig ;) sötnos.... Känner mig väldigt omtyckt...

Tränat ;)

Jag är så glad nu har jag äntligen kommit igång o tränat... är sugen att träna imorgon med :)
Jag har dessutom lite övningar att göra hemma som LJ gav mig.
Den söta intruktören var där idag med (lite jobbigt, blev lite röd när han prata med mig).
Får väl se hur länge detta håller ;)

fredag 1 juli 2011

Patriks present

Har kollat upp hur jag gör med den och de skickar den direkt till honom, perfekt!! Jag behöver bara komma ihåg att beställa den på onsdag, senast!!!

Mini semester

Jag har SEMESTER i en vecka och det känns redan helt underbart!!!!
Det är grymt varmt idag, redan över 20grader... Ska träna och sen blir det nog Stureby, om inget annat dyker upp... ;)
Jag skulle behöva plugga så det kan jag ju passa på att sitta ute och göra.

Hmm jag måste ta tag i Patriks födelsedagspresent också, han fyller nästa vecka....