torsdag 30 juni 2011

SATS

Jag har tränat!!!!
Tog mig i kragen och gick på träningsvägledning, jag var helt inställd på att det skulle vara en tjej (det stod det i smset jag fick) men nej det var en ung kille *nervös*
Det gick bra, jag hade ju dessutom LJ med mig som stöd!!!
Känns otroligt skönt att få det gjort så nu ska jag dit på lördag igen.. :)

onsdag 29 juni 2011

Böcker

Kollade igenom mitt förråd av böcker och det ser bra ut inför sommaren :) ungefär 50 (kanske lite mer på lager).
Jag har ju dessutom lite broderier och lite plugg (läs massor av båda) att göra så det ska nog gå bra i sommar :)
Det kommer att bli en lite sorglig dag imorgon, JS slutar på jobbet, har fixat en bok och ett kort till henne... känns inte alls kul :(
Nu ska jag plugga, känner att jag måste komma ikapp... o imorgon är det SATS som gäller.

tisdag 28 juni 2011

3 dagar till ledighet

Jag behöver verkligen lite ledighet! Men som sagt nu är det tre dagar kvar sen är jag ledig i en vecka... SKÖNT!
Skulle ha tränat med Lotta idag men jag var alldeles slut efter att bara ha sovit i en timme i natt... så jag väntar till torsdag då vi ska på handledningen.
Jag var nere på Skutan idag, trodde att jag skulle dö av tristess efter 20min, var tvungen att promenera runt bara för att inte somna.
Jag ligger lite efter med plugget också så jag har faktiskt försökt att göra lite idag, gick sådär.
Annars har det varit en ganska lugn dag, det var varmt som f.. ute :) skönt men det är juh jobbigt att jobba då

Helt sjukt

Alltså jag hann verkligen inte blogga igår! Det var helt sjukt... allt gick i ett och jag var SÅÅÅÅ arg, ledsen och irriterad.
Vad är det som gör att folk tror att de bara kan trampa rätt på en, varför förstår ingen att allt handlar om att ge och ta????
Jag ska verkligen lära mig att säga ifrån till hösten.... för detta fungerar inte längre, jag mår skit.

Nåt positivt var i alla fall att jag och mamma ÄNTLIGEN hämtade ut våra SATSkort och på torsdag ska vi ha handledning... spännande!

söndag 26 juni 2011

Markus bloggar????



Kusin Markus sitter o fixar med datorn, undrar vad han gör egentligen??? *ler*

Trött men nöjd

Jag har nu lyckats packa upp och dammsuga, känns SÅ skönt för då kan man sitta i soffan utan dåligt samvete.... Pälsbollarna är helt slut, undrar vad de har sysslat med i helgen. Men de var glada att få komma hem, släppte dem i trappen och de sprang direkt till dörren och skulle in :) Så ska man jobba en vecka, ledig en vecka och jobba en vecka till sen är det SEMESTER i 4veckor *ler stort*
Då ska jag bara vara igen fast i Hammarstrand (hoppas jag, ska ju lyckas ta mig upp också).
Nä nu blir det till att mysa i soffan...
Tack och hej

Shoppat i Lindvallen




Jag har ju självklart shoppat också... det blev en tröja och två muggar till mig. Ett hjärtfat till mamma och pappa, Kevin fick en mössa, som tack för att pälsbollarna fick bo hos dem...




Har bara bild på ena muggen.... (lite brunare i verkligheten)

Så var midsommar över



Jaha då har jag åkt hem igen... Det har varit otroligt skönt att vara borta men det är skönt att vara hemma med pälsbollarna igen. Lägger ut de sista bilderna från resan o tänker att detta måste jag göra om :)

lördag 25 juni 2011

Lite tankar från midsommar

Hmm har varit en fantastisk helg! Dock så har ju mina små anstängningar blivit lite mindre... men det finns massor med dagar att fixa till detta... ;) Jag har hållit på vissa saker iaf... små steg är också steg..... nu är det snart dags att packa och ordna för hemresan imorgon... men jag njuter en stund till..
Ja just det jag har shoppat tröja till mig (köpte ut en till mamma också) och en present till Kevin...
Tack o hej

Midsommardagen igen







Jag och Vilma blåser såpbubblor.... och lite mys på altanen

fredag 24 juni 2011

Midsommar igen

Lite kort från firandet...






Midsommardagen




Underbart! Vaknade först av alla, gick upp och ut en stund.... det enda som hördes var fågelkvitter, så fridfullt! Jag längtar verkligen till semestern och att åka upp till Jämtland och bara vara i fyra veckor...




Midsommar



Jag och Kusin Vilma redo för midsommarfirandet... Helt underbart att jag fick följa med till Lindvallen, behövde verkligen komma bort en stund. Som tur var kunde mamma och pappa ställa upp och ta pälsbollarna :) Evigt tacksam för det!

Nu är det snart dags för lunch... MUMS!

Nytt...

Jag har valt att ta bort alla gamla inlägg då det var många kort som inte skulle vara här... och jag tänkte att jag faktiskt skulle göra detta till något annat än bara ett ställe att skicka korten till (nu har jag byt telefon och kan lägga in korten direkt i datorn istället).
Hur som helst så är det Midsommar idag! Tänk vad tiden går fort......
Jag har börjat med en liten liten förändring i min vardag, jag har bestämt mig för att nu får det vara nog med mitt svullande.... Jag hoppas att det ska ge resultat, jag har gett mig själv 7 veckor till att lyckas.... eller åtminstone vara en bra bit på vägen.